Update..

De afgelopen dagen was relatief rustig. Na de slopende papa-dag van afgelopen vrijdag hadden we het weekend lekker rustig aan gedaan. Speeltuintjes bezoeken en thuis hangen op de bank. Zo dat papa en mama net als de kids ook lekker tot rust konden komen :–).

Ondertussen hebben we afgelopen weekend het vakantie weekje met de kids geboekt. We gaan naar CenterParcs de Kempervennen. En omdat het de laatste vakantie is die we buiten het hoogseizoen kunnen doen (Onze oudste gaat immers vanaf april naar de basisschool) hebben we een vip-cottage genomen met sauna (lekker!) en dagelijks warme broodjes. We kijken er nu al naar uit!

Ook kregen we afgelopen zaterdag een afspraken brief van het Amphia ziekenhuis. Dit keer werden we verrast door het opschrift dat er met pen bij was gezet. Namelijk dat de afspraak niet met een maar met twee artsen tegelijk is en de afspraak minimaal 60min duurt. Pff direct werden we met keiharde realiteit weer geconfronteerd. Gelukkig is de afspraak nog wel even weg (6-april) maar dan nog.

> Dit zullen ze niet,
> zomaar doen.

Zeiden we afgelopen zaterdagavond tegen elkaar, om daarna allebei eventjes in gedachten weg te zakken.

Bedoel het gaat nog steeds (gelukkig!!) naar omstandigheden goed. Noah eet en drink redelijk. Heeft af en toe wel momenten op de dag dat ie weigert maar over het algemeen gaat er genoeg in het mannetje om aan te kunnen komen. Maar toch blijft dat hoofdje van hem ‘klein’ en groeit het niet. Gezien de hoeveelheid geplande ziekenhuis-bezoeken komende maand(en) is het duidelijk dat in ieder geval de artsen in het ziekenhuis er over uit zijn dat dit niet goed is. Het staat af en toe alleen een beetje haaks op het beeld dat wij nu van Noah krijgen. Bedoel afgelopen december ging het stukken slechter en hadden we eerder verwacht dat Noah een sonde zou krijgen en wat al niet meer. Inmiddels is Noah zover aangekomen dat, dat nu niet meer aan de orden is gelukkig. Afijn we proberen het maar even te laten voor wat het is en proberen ons meer te focussen op ‘het nu’. Nu het zo goed gaat. Al is dat niet altijd even makkelijk merken we gaan de gesprekken s’avonds op de bank toch regelmatig over Noah…

Onze oudste, Olivier, is vandaag voor het laatste naar het consultatiebureau geweest. Om zijn gewicht/lengte en ogen te laten checken. En om zijn vaccinatie te krijgen. En stoer dat hij was gaf ie geen ‘kick’! Nu is hij helemaal klaar voor de basisschool. Zoals hij zelf zegt. Nu een paar maandjes wachten en dan mag hij naar de Monissorri+ school hier. We zijn benieuwd hoe dat gaat zijn en wat ie er van gaat vinden.

Om weer een beetje afleiding te krijgen hebben wij voor aankomende zondag opa en oma weten te charteren voor de oppas. Zodat wij naar de informatieve meerlingen dag van de nvom kunnen geen in Ede. We hopen daar een hoop te leren en nieuwe ideeën op te doen die we kunnen gebruiken bij de tweeling. We merken namelijk de laatste tijd dat het slapen best wel een ding is. Dit komt natuurlijk onder meer omdat ze bij elkaar op de kamer slapen. Op dit moment hebben we namelijk nog een ruimte om hun allebei hun eigen slapen kamer te geven. Op den duur komt dit wel en verhuizen wij naar zolder maar dat moet nog geregeld worden. Maar voorlopig willen we dat nog even uitstellen en hopen dus op de meerlingen dag in Ede daar meer tips-en-trucs te vinden.

Tot aan zaterdag zal het hier voor de rest (als het goed is!) rustig blijven :–). Al is het met 3 kids natuurlijk nooit rustig haha ;). Anyway na aankomende zondag zal ik weer een update plaatsen van wat we tegen zijn gekomen op de meerlingen-dag. Tot dan!

— Jeroen