Nieuwe rustige week

Het is weer maandag en dus een nieuwe week. Afgelopen nacht was een beetje vermoeiend. Ons dochtertje besloot bij thuiskomst van mijn ouders gisterenavond laat dat het beter was om niet te gaan slapen maar spelen dat in combinatie met verlatingsangst zorgde er voor dat ze pas rond 00:00 middernacht sliep en wij dus ook.

Tot overmaat van ramp werd ze rond 04:00 weer wakker dus ik er uit en uiteindelijk rond 04:30 met haar op de bank neergeploft om een poging te doen nog iets van slaap mee te pakken. Gelukkig viel mevrouw rond 05:00 in slaap dus kon ik nog even tot 06:30 slapen alvorens de dag begint hier.

Afijn dat was vannacht en vanmorgen. Voor de rest van de week hebben we het gelukkig rustig. Morgen ga ik even naar de kapper en komende zaterdag gaat ons dochtertje van 10m ook voor het eerst naar de kapper. Zijn benieuwd hoe dat gaat!

Afgelopen zaterdagochtend vlak voor het vertrekken naar mijn ouders ontvingen we de onderstaande brief nog van het ziekenhuis naar aanleiding voor ons geplande bezoek aan de kinderarts 28 februari. Deze kinderarts heeft als specialisme erfelijke-en-aangeboren aandoeningen. Toch bij het ontvangen en het zien van de brief realiseerde we ons beide wel even hoe serieus de situatie omtrent Noah is nu.

Verder hoop ik deze week weinig verassingen te gaan krijgen. Alhoewel verassingen leuk (kunnen) zijn hebben we ze voor nu eventjes genoeg gehad haha ;–)

Tot de volgende keer!

Jeroen.

— Jeroen