Informatieve-Meerling-Dag

Het is weer even geleden dat ik een blog heb gemaakt. Maar uiteraard ben ik het niet vergeten ;–). Het was de afgelopen tijd alleen druk en daardoor weinig om wat te maken. Gelukkig keer deze week de rust (als het goed is) weer terug in huis dus heb ik tijd om weer een blogje te maken :–).

Om te zorgen dat de blogs niet te lang dradig worden heb ik ze opgesplitst in meerdere stukjes.

Informatieve-Meerling-Dag

Om te beginnen. Zondag 12 november waren wij naar de informatieve meerling dag in Ede. Naast dat we zo weer eventjes tijd voor elkaar hadden zonder de kids. Tijdens die dag hebben we een hoop gezien en gehoord.

Begin van de Informatieve Meerling Dag

Na de welkomst sessie waren we naar het thema “ Help, mijn kindjes slapen onrustig! van Lisa de Bruin “ gegaan. Dit omdat de tweeling af en toe wel de neiging heeft om lastig te slapen of zijn ze s’nachts veel wakker. Wat opviel was dat er veel ouders waren waarvan de kind(jes) ondergewicht hadden. Dit is iets wat we herkennen bij onze Noah. Na deze interessante sessie zijn we gaan genieten van de lunch en daarna naar de sessie “ Dynamiek in het meerlinggezin – Simon Hay”.

De spreker gebruikte tijdens zijn praatje veel eigen foto’s en video’s. Wat voor leuke momenten zorg te in de zaal! Hebben dan ook veel gelachen :–).

Wat ook leuk was om te zien is dat er echt onderzoek is gedaan naar de rol bij tweeling vaders hoe deze verschilt ten opzicht van vaders met een eenling.

Rol Tweelingvaders

Al met al hebben we heerlijk genoten tijdens deze sessie. Na deze sessie zijn we weer lekker naar huis gegaan zodat we thuis chinees konden eten met opa en oma en de kids :–).

— Jeroen